Monday, 12 November 2012

SYUKUR...BABY KE-4

Syukur kepada Allah kerana baby yg ke 4 selamat dilahirkan di Hospital Selayang pd 6 November 2012...

posted from Bloggeroid

Friday, 3 August 2012

Sunday, 22 July 2012

NOSTALGIA TARAWIH...

Malam ni dah malam ketiga tarawih..alhamdulillah dapat menyempurnakannya bersama Aiman yang masih bersemangat nak pergi solat di Masjid Taqwa...teringat sangat masa waktu kecik2 dulu..ikut ayah berjamaah di Masjid..kini giliran aku bergelar ayah, apabila aiman bersemngat nak pi solat tarawih ja ingat waktu2 dulu di kampung..yg best di kampung ada moreh hehe...paling teringat waktu malam2 kat kampung tradisi bakar jamung...cukup meriah...sekitar kampung di tepi2 jalan penuh dengan jamung. Kini kehidupan di tempat orang tidak sama sebagaimana di tempat sendiri. Kenangan tetap dalam ingatan..

PORTABLE BATTERY CHARGER


Alhamdulillah...baru2 ni dapat pergi ke majlis Perhimpunan Perdana Imam dan AJK Masjid seluruh Malaysia bersama DS Najib Razak. Kebetulan dapat bertolak awal sehari dan menginap di Hotel Cititel Express. Apalagi sampai ja hotel..ptg terus ajak member pi Plaza Low Yat..rasanya dah begitu lama tak jejak plaza ni...bila sampai ja kat situ apalagi cam dipukau hehe...semua tingkat kami teroka..hehe bila datang ngan kengkawan syoq sikit boleh lepak lama2...jalan punya jalan aku dapat la jugak benda alah ni..portable charger...lama sgt dah dok mencarinya..tawar punya tawar dapat la harga RM120..haha lepas ni xtimbul lg masalah aku nak kena matikan internet hp..matikan sync..untuk jimat bateri hp..lepas ni dah xda masalah..hihi

Wednesday, 18 July 2012

Wednesday, 11 July 2012

JADUAL CUTI GANTI SESI JUL-DIS 2012

Nampaknya semester kena ganti hari sabtu sebanyak lapan kali...aduyai...hari sabtu cukup la tak bersemangat nak kerja..nak tak nak kena la kerja sebabnya cuti nak sangat hehe

posted from Bloggeroid

Tuesday, 10 July 2012

UJIAN KECENDERUNGAN FARDHU AIN

Seperti lazim setiap awal semester satu ujian penentuan tahap pengetahuan fardhu ain diadakan kepada pelajar ikm....





posted from Bloggeroid

Sunday, 29 April 2012

PERCUTIAN 3H 2M...

Lama dah tak bercuti...baru2 ni berpeluang merehatkan minda smbil bercuti di bukit gambang resort city...baucar percutian yg bernilai rm1000 alhamdulillah berjaya jgk aku guna sblm berakhir jun..rasa lapang sikit pala otak yang penat bekerja....















posted from Bloggeroid

Wednesday, 18 April 2012

KURSUS SPSS DALAM ANALISA DATA : PORT DICKSON



Kursus ini bertujuan untuk memberi pendedahan awal kepada peserta agar memahami sistem spss yang akan dibina oleh pihak R&D MARA. Sistem ini bertujuan untuk mengesan graduan ikm dan kktm dalam halatuju mereka selepas keluar daripada ikm&kktm.

posted from Bloggeroid

Tuesday, 3 April 2012

PEKELING BARU UNTUK GAJI 2012

BLOG BARU...

Akhirnya aku terpaksa mengalah dengan karenah blog asrulefendi.blogspot.com yang tak tahu apa puncanya. Setiap kali post yang baru ada upload gambar..tak lama kemudian gambar tu akan menunjukkan tanda corrupt image....so terpaksalah berpindah ke blog baru. Ibarat rumah lama di makan anai2..maka berpindah la ke rumah baru yang lebih selesa.